tisdag, augusti 25, 2009

Väggbeklädnad

klädvägg2
klädvägg3
klädvägg1

Har varit och fotat på A:s kontor idag för deras hemsida och sen åkte vi ner genom stan och såg detta hur häftiga hus som helst!

Känner mig helt slut i huvudet av allt fotande och köksplanerande, Jossan och en kompis passade Nils när vi var på köksfirman och diskuterade.

10 kommentarer:

 1. men oj! Riktikt coolt ju, vad är det för ett hus? Och varför?

  SvaraRadera
 2. Är det ett av nollningens verk tro?

  SvaraRadera
 3. Ingen aning vad det var för nåt men jag såg en "loppisaffär" i botten av huset och det kanske är ett jippo för att dra dit folk...folk hittar på så mycket roligt!

  SvaraRadera
 4. Men gud så häftigt! Undrar om det hänger kvar till imorgon? Isåfall en tur in med båten och några snabba kliv upp till Kaserntorget. Sådant där måste man ju helt enkelt få föreviga!

  SvaraRadera
 5. Anna-Karin, det hänger säkert kvar...så åk dit bums så får vi se vad du får till för häftiga kort. Jag hade lite bråttom hem efter en lång dag i stan och Nilse satt i bilen och tjurade så jag hann inte ta så många kort.

  SvaraRadera
 6. Åkte dit i eftermiddags. Helt underbart! Jag har snokat reda på lite mer om konstnären och tanken med installationen.

  SvaraRadera
 7. Anna-Karin åkte också dit och tog reda på vad det var för en rolig installation.

  Läs mer här: http://www.kulturvast.se/kulturvast_templates/Kultur_ArticlePage.aspx?id=51845

  SvaraRadera
 8. Vad härligt det ser ut! Ovanligt för Sverige! När jag gick omkring i Gamla stan i Lissabon hängde det tvätt överallt, fast inte lika snyggt som det här ;)

  SvaraRadera
 9. Åh, jag har ett liknande uppdrag på torsdag och är lite nervös, har du några tips? (har inte gjort något liknande, uppdragsgivaren är en kompis-mans-företag(advokatfirma)), allvarliga män och kvinnor i kostym är liksom något helt annat än goa glada barn. Vilken brännvidd körde du på när du fotade lokalen? //Stina

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar...jag blir alltid lika glad!