torsdag, augusti 06, 2009

Skräp

skräp

Nilse blev väldigt upprörd och ojjade sig när han hittade "ludd" på utemöblerna.

Vi var på Scandinavian photo och köpte stativ och filter till kameran, inte bra för mig att vara på såna ställen - alldeles för mycket spännande grejer där....

4 kommentarer:

 1. Vilken söt liten pedant kille du har! Tänk så städat han kommer ha när han flyttar hemifrån :D

  SvaraRadera
 2. Ordning och reda ska det vara. Vad blev det för stativ? Köpte själv ett cirkulärt polariseringsfilter häromdagen, men har inte fått riktigt kläm på det än.

  SvaraRadera
 3. Ja, ett cirkulärt pola....filter, det var det jag köpte med, har testat några dar nu och idag fick jag kläm på hur man kunde vrida det t.ex mot havsytan så att man fick en bild utan reflexer, men sista dagarna tycker jag att mina bilder liksom blivit "blurriga", antar att det har med filtret att göra och jag inte fattat hur jag skall exponera än.

  Stativet antar jag att hon lurade på mig det dyraste (ha ha), ett Manfrotto 486RC2 och ett huvud till, men just nu hade dom ett paketpris och jag fick betala 2.300 kr tror jag det var.

  SvaraRadera
 4. Och igår satt jag här och beställde ett Nikkor Objektiv 50/1.8 AF-D för 1300 spänn...det är så lätt hänt att man liksom hamnar på spännande sidor och bara trycker på beställ!

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar...jag blir alltid lika glad!