torsdag, augusti 13, 2009

Gomorron folks

godmorgon

Ja, det var så här jag hittade honom i soffan imorse!

3 kommentarer:

 1. Hahahaha heeelt underbara bilder! Blir så glad av sådana här bilder. :)

  SvaraRadera
 2. Ja, kan man bli annat än glad?! Vilken kille :)

  Grattis till det nya objektivet! Jag hade ett 50 mm till min förra kamera som jag var supernöjd med. Nu till min Nikon har jag köpt 35 mm. Jag är nöjd med det men nu blev jag ju sugen på ett 50 mm också! :)

  Du, jag måste bara säga att jag verkligen älskar dina bilder. Det dem berättar och visar. Känslan som bilderna ger med sina ljusa fina färger. Du får verkligen till det! Det känns som att du har en genomgående ljus, lite pastellig känsla åt det gula hållet. Blir det så från början eller bildbehandlar du på något särskilt sätt? I like!

  Jag råkade klicka till på en bild och hamnade på din flickr-sida. Upptäckte att bilderna är skarpare där, är det något du har noterat? Själv så hade jag det svårt att få till skärpan på blogger i början men nu är jag nog rätt nöjd ändå.

  Ha det!

  SvaraRadera
 3. Åh, tackar tackar!

  Jag vet inte vad det är men bilderna drar sig alltid åt det ljusare hållet, antagligen gillar jag det utan att jag tänker på det.

  Bilderna fixar jag lite i PS och det stör mig att det blir olika färger både i PS, Flickr och slutligen i Blogger, har försökt ställa in så att det skall vara samma och nu är det väl någorlunda.

  Ett tag blev alla bilder väldigt gulbeiga i PS och nästa blå i blogger och jag höll på att bli tokig, man sitter ju och trixar för att få till färgerna så blir det ändå inte riktigt.

  Sen en morgon när jag glömt att stänga ner datorn så hade den uppgraderat sig av sig själv och ordnat färgerna i PS - bara så där! :-)

  Dax att väcka Nilse, hej så länge!

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar...jag blir alltid lika glad!