onsdag, februari 23, 2011

Morgonguld

tiger under bryggan
dungen
soluppgång
pinnbryggan
utsikt från vassen

...och vi gick ut på isen...inte långt, bara vid kanten men det kittlades i magen, Tiger åkte ner med tassen i ett hål och blev förvånad, han är lika försiktig som jag!

En gång när vi gick långt ut på en av bryggorna så blev han rädd när vi skulle tillbaka och nästan kröp hela vägen in igen, tror han blev rädd för att den knakade och att han skulle trilla i.

3 kommentarer:

 1. Stort grattis till Nilse i efterskott. Tänk att vår små godingar har blivit såå stora. Hoppas han hade en bra födelsedag. Våran lilla Leo längtar efter sitt 3 års kalas som vi ska ha på söndag. Vi kom hem från fjällen i söndags så kalasandet fick skjutas på framtiden och kan du tro, den lilla människan åkte skidor riktigt bra, hoppade till och med på gupp!!
  Tack för en jättemysig blogg med fina bilder. Tror minnsann vi har gått om varandra idag, ser ut på dagens bilder att det är där vi var för någon timma sedan. Tyvärr hade vi glömt maten till alla ankor. Kram Helena (Leos mamma)

  SvaraRadera
 2. Tack Å grattis till Leo också!

  Alltså det där med skidåkning, vi har pratat om när det kunde vara dax och trodde att 4 år är nog bra ålder och så hör man om Leo och även en annan familj med en son som fyller 3 först i maj som också var iväg i fjällen där dom här små killarna far ner för backarna, det är ju helt otroligt och galet! :-)

  Idag är Max på praktiken, han tycker nog att det är skoj fast han inte erkänner det.

  Nu skall jag snart till dagis, Nilse har bjudit alla barnen på glasspinne idag (det heter inte glass det heter GLASSPINNE!) hi hi

  Kram Carina

  SvaraRadera
 3. Så fruset och kallt - och om några månader varmt och skönt. Egentligen omöjligt att fatta just nu...

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar...jag blir alltid lika glad!