onsdag, februari 04, 2009

Tiger å Bosse

Tiger å Bosse

Är dom kopplade så avskyr dom varandra men så fort dom blir frisläppta så är dom bästisar, dessutom är dom intresserde av samma tjej - Fia en stor rottvailer

Hundarna sprang omkring på stranden och när jag skulle plocka upp ett nät så kom Bosse i 190 och rammade mig i sidan, hela ryggen vek sig och jag skrek av smärta, Tiger trodde det var ett glädjetjut och kom han också...i full fart och skallade mig.

Bosses husse blev så förskräckt och tog ett rejält tag runt magen och lyfte upp mig som ett uppånerpåvänt U, jag hade skitont överallt men det var så komiskt så jag hade svårt att hålla mig för skratt.

5 kommentarer:

 1. My god! Här går det villt till! Hoppas du inte tog någon skada bara.

  SvaraRadera
 2. Två av mina favoritraser... Stackars dig som blev rammad av en Rottis...Hoppas du mår bättre än smärta. Själv är jag trots smärta avis på dig och hade gärna bytt...

  SvaraRadera
 3. Jag har göront i höften och går här och haltar som en gammal tant...stackars stackars mej!

  Fast jag får skylla mig själv, man skall inte strutta omkring mellan två 40 kilos vovvar när dom leker, då går det som det går!

  SvaraRadera
 4. Aj aj aj, hoppas att höften blir bra snart. Min lille terrier är precis likadan när det gäller koppel. Han kan vara tjurig och skällig men utan är han bara lekfull och totalt galen. :)
  Hoppas att ni har en fin dag...utan massa smärta förstås.

  SvaraRadera
 5. Jag har fortfarande ont! :-( uhu uhu

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar...jag blir alltid lika glad!