måndag, februari 16, 2009

Hej på mej!

hej på mej

Köpte finaste äpplekökshandduken på Lagerhaus!

Förut när vi tog kvällsrundan jag å Tiger så stod det 10 rådjur där på ängen, dessutom så berättade Börje att han sett ett vildsvin nere vid vår brygga för några veckor sen - spännande!

Fast jag tycker synd om djuren när dom kommer så nära oss människor, att dom inte får ha sin natur ifred.

Jag luktar linolja...har varit i källaren och målat lister, dörr och några hyllor som jag skall ha till mina pocketböcker.

8 kommentarer:

 1. Vad roligt att se dig. Mycket fint ihopsatt, de där två bilderna. Passar så bra ihop.

  SvaraRadera
 2. Tack!

  Sannerligen inte ofta jag är med på bild, ingen som tycker det är skojigt att fota mig så då får man göra det själv ha ha!

  SvaraRadera
 3. Hej, hej. Så ovanligt att se dig utan schal på huvudet.

  SvaraRadera
 4. Kul att se dej!

  Jag tycker också synd om djuren som har så lite plats kvar. Såg en stor flock rådjur som letade mat i snön på åkern alldeles bredvid motorvägen. Akta er!

  SvaraRadera
 5. Hej på dig, kul att se dig!

  Rådjur ja, sånna har vi många. Lite halvjobbigt bara när det är parningstid :D, de har en förmåga att bli ganska ljudliga, alltså själva lockropen. Näää vilket konstigt inlägg det här blev. Ha en bra dag. Kram

  SvaraRadera
 6. Hejsan, en av våra kompisar i Kba. trädgårdsvänner, boende i onsala fick sin haven plöjd i förra veckan. Så det är tur att ni har Tiger och inhägnat, glöm inte stänga grinden...

  SvaraRadera
 7. Jag köpte den till en kompis häromdagen! Så fin bild på dig!

  SvaraRadera
 8. Kände ju knappt igen dig, ja det måste vara avsaknaden av sjalen :-) Fast du är ju sannerligen med mer på kort än mig. Just skällandet från rådjuren tyckte jag var ganska hemtrevligt när jag bodde i skogen, annars föredrar jag älgar.

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar...jag blir alltid lika glad!