söndag, juni 19, 2011

Min nya moppe!

HD Sportster
HD Sportster

Jag provkörde den för att se om den passade mig men sen fick min stackars man köra hem den i ösregn och kyla i en hel timme!

Bakgrunden är att A skulle köpa en vespa för att köra omkring här hemma, t.ex till stranden och till hamnen och köpa glass å sånt, men på nåt vis kom han hem med två stycken, den andra liksom bara hängde med och eftersom man måste ha mc-kort och jag också ville köra vespa till stranden så bestämde vi oss för att jag skulle ta mc-kort, (har varit på väg många ggr tidigare, men det har alltid dykt upp nåt som hindrat mig), i vilket fall som helst så måste man övningsköra och köra upp på en mc med minst 400 cc och det är ju inte vesporna...så då fick vi köpa en HD Sportster 883 istället!

Lite konstigt blev det ju men det är kul :-)

2 kommentarer:

 1. Vilken man du har. På något sätt känns det som du passar på en HD. Fast du får nog välja en strand lite längre bort så du får åka lite också.

  SvaraRadera
 2. Visst är han bäst!

  Vi får köra till stranden längst bort :-)

  När vi bodde i stan så hade Anders en HD men vi sålde den när vi flyttade hit så det känns roligt att köra igen, det är kanske inte så många som vet men jag har åkt mc nästan hela mitt liv förutom sista åren då.

  Sen blir det kanske inte jättemkt kört för man har ju 1000 andra saker att pysselsätta sig med, trädgården t.ex...va fint det är nu när pionerna blommar!

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar...jag blir alltid lika glad!