söndag, mars 15, 2009

SUN-day

SUN-day
Max frågade vad vi skulle göra idag...kan vi inte hitta på nåt...åka till nån blomsteraffär eller IKEA? -Så vi åkte till Ikea en sväng och sen var det ju hur härligt väder som helst när vi kom hem.

Cykeln åkte ut, vi grejade i trädgården, fikade i vårhörnan, Nilse promenerade runt och Tiger solade...tror minsann att vi blev lite solbrända i facet!

glitter
vattenblänk
solglitter
Jag tog kort på såna där roliga "hoppflugor" och fick sol-skav i ögonen...man skall INTE titta på solen genom kameran - men det blev fint med solglittret!

5 kommentarer:

 1. Å vilken härlig dag ni verkar ha haft. Här väntade vi förgäves på solen så vi åkte till simhallen istället.

  SvaraRadera
 2. Ser underbart ut! Själv satt jag på balkongen i min spaghettistol i kortärmat och intog fika med Mamma. Vi blev nog också lite solbrända i facet tror jag :-)

  SvaraRadera
 3. Så härligt! Och lilla tuffa Nils, så rar!

  SvaraRadera
 4. Ljuvliga förvårbilder. Jag som aldrig aldrig varit sugen på att peta i trädgården blir det när jag ser dina bilder och läser om vårhörnan :). Får se om det håller i sig. Är sugen på att odla lite egna grönsaker och kanske lite fina barnvänliga växter. Har du något tips på enkla växter man kan plantera på våren som inte är farliga för småttingar?

  SvaraRadera
 5. Tant Brun; en växt som jag tycker är vacker året runt är Kärleksörten, den trivs nästan överallt, sen finns det ju massor av växter att välja mellan men det är svårt att tipsa när jag inte vet hur du bor.

  Kryddväxter kan man ju ha även i vanliga rabatter och så kan barnen gå där och dra fingrarna i bladen så att det luktar gott - lammöron brukar barn älska också...som sagt var det finns massor!

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar...jag blir alltid lika glad!