måndag, mars 23, 2009

Fullt upp...

botten

Vakna vid 5, Nilse är fortfarande inte bra.

Morgonpromenad vid 8, vi såg en mink simma omkring mellan bryggorna, sen träffade vi "hundgänget", det känns som man är en stor familj när man träffas och gullar med varandras vovvar och man får alltid reda på något spännande - inte skvaller utan mer om hur det var förr här i trakterna och sånt är alltid intressant...å lite skvaller förstås!

Flytt av buxbomsklot till ny rabatt - känner att jag vill gräva gräva gräva...
Läkarbesök
Plantskolebesök - sättpotatis - sättlök - violer
Grannbesök x 3
Tandläkarbesök - jag gnisslar tänder görmycket och skall få en sån där skena!
Mataffärsbesök

4 kommentarer:

 1. Det ser riktigt varmt ut på den andra bilden.
  Brukar inte heller hinna ta på snabba djur, men en gång fick jag en bild på en krokodil, som inte ens såg ut som en liten gecko på bilden...

  Hoppas Nilse kryar på sej!

  SvaraRadera
 2. Ja man hinner med mycket när man går upp tidigt :-) Hoppas Nils kryar på sig.

  SvaraRadera
 3. det var till att gå upp tidigt. Så lillkillen är sjuk. stackarn. Ni fick en fin promenad iallafall. Så du har redan börja gräva. Jag har vart och hämtat lerjord idag hos en granne.. annars har jag inte ens rensat bort allt gammalt i rabatterna. stänglarna står kvar sen i fjol och jag väntar på att det ska komma mer snö. Rosorna har skjutit skott... men man ska ju inte klippa dem ännu.. fast om jag väntar till björkarna har musöron så lär de har kommit en massa skott. Nåja. längtar till varmare dagar utan kall blåst. kram på dig. Hoppas att N kryar på sig.

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar...jag blir alltid lika glad!