torsdag, juni 04, 2009

Mer regnbåge!

regnbågen

Nu kom den igen, regnbågen! Jag satt vid datorn och såg att himlen plötsligt blev alldeles svart samtidigt som träden lystes upp av solen...aha...dax för regnbåge igen och det var det ju...två dessutom!

Tror minsann att jag hör några regndroppar! Jippi!

Nu har vi sett del 12 av mordkommisionen, 20 avsnitt kvar!

3 kommentarer:

 1. Hihi jag blir oxå glad för de härliga dropparna som kommer men man får inte glömma växterna som finns under tak. Har lyckats glömma 2 lådor så det fick bli nya blommor där idag:)

  Blivit helt tokig i Aklejor sen sist jag var i din trädgård, ser dem överallt helt plötsligt, de står överst på listan nu...Kanske får bli ngn blomsterträdgård i helgen!!!

  Kramis Cicci

  SvaraRadera
 2. Ja Aklejor är underbara och dom står hur länge som helst i vas dessutom, till hösten kan vi samla in en massa frön från mina så kastar vi in dom i din trädgård...sen kommer du alltid att ha aklejor, dom trivs överallt verkar det som fast finast blir dom i lite skugga.

  SvaraRadera
 3. Ååh..saknar Rejseholdet. Har tröstat mig med säsong 1 av Anna Pihl, försöker få tag på Försvarsadvokaterna i box, har bara hittat 14 separata dvd:n och det känns lite jobbigt. Stora problem...jag vet ;-).

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar...jag blir alltid lika glad!