söndag, oktober 26, 2014

F A L L in L O V E

fall 1 nilse fall 3 rotsaker fall 4 fall 2

Fast snart är den slut och vintern kommer...men det blir nog bra det med.

4 kommentarer:

 1. Hej!

  Så roligt att jag hittade hit! Vilka jättefina bilder - blir så nyfiken på vad du gör med dem efter fotograferingen för att få den speciella färgtonen.

  Det är underbart med kronärtskockor som slår ut. Så fiffigt att lägga dem i krukor så som du har gjort.

  Blir sugen på att åka hem och pynta lite efter att ha sett det här inlägget - fast just nu skulle det nog blåsa bort eftersom det blåser storm ute.

  Solsken
  //Linda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Linda!

   Tack för dina fina kommentarer!!

   Jag redigerar alla bilder som jag tar med kameran i Photoshop, har inga speciella "recept" utan hittar på färgtoner som passar just för varje bild. Och så har jag ju några instagrambilder från telefonen också, där lägger jag på olika filter ibland.

   Hade mer tid att sitta vid datorn förut och vad det gäller fotografering så är det ju inga problem att fota utan det största jobbet är ju att redigera bilderna så att dom kommer till sin rätt. Det är verkligen skillnad på att fixa lite ljus och skärpa jämfört med att bara tömma kameran och vara nöjd.

   Här blåser det också, hiskeligt mkt. Har försökt tända gravljus men dom bara slocknar.

   Vi hörs och ses igen!!
   Kram Carina

   Radera
  2. Väldigt fina är de i alla fall. Jag är nog lite för dålig på att experimentera och kör mitt "säkra" recept gång på gång ;) Ser fram emot fler bilder :)

   Radera

Tack snälla för din kommentar...jag blir alltid lika glad!