fredag, mars 19, 2010

Föreläsning med Hannu Sarenström

hannu sarenström

Alltid lika roande att lyssna på Hannu...fattar inte var han får allt ifrån och kul är det!

Nu är man sugen på att se det senaste som han hittat på i sin trädgård, jag har varit där 2 gånger innan och efter vill man göra om hela sin egen trädgård!

Kolla bloggen här!

5 kommentarer:

 1. Aha, så du var också där! Jag spanade och funderade, men kunde inte riktigt identifiera någon som stämde in på det lilla jag vet om dig...Visst var det trevligt, men jag kunde inte låta bli att irritera mig på de slarvigt tagna fotona. Du som är så proffsig själv måste ha vridit dig på stolen. Lite galen är han dock allt och trädgården skulle man gärna vilja se. Ha en riktigt härlig helg!

  SvaraRadera
 2. Ha ha, jasså du var där? Såg du mig inte...längst fram till vänster med en kamera i högsta hugg och så vann jag ju en bok också, om sommarblommor.

  Njae, bilderna i början var väl sådär men det var ju inte Hannus men sen så drömmer jag mig in i trädgårdarnas härliga världar så jag tänkte nog inte på kvalitén där.

  Nästa föreläsning eller möte eller nåt så får vi väl höras av så kan vi snacka lite, alltid kul att träffa sina bloggiskompisar live!

  Ha en bra helg!

  Kramar Carina

  SvaraRadera
 3. Han är härlig!

  SvaraRadera
 4. Åh, gissa om jag blir avundsjuk. Hade behövt inspirationen känner jag. Ha en härlig helg! Hoppas vi ses på jobbet igen i veckan. Ryggen är lite bättre nu som tur är.

  SvaraRadera
 5. Jag som tittade och funderade...kollade in tjejen framme till höger med kameran, men konkluderade att hon var för ung och flicksöt för beskrivningen 40+...;-) Klart vi ska sammanstråla nästa gång vi befinner oss på samma ställe i föreningslivet, eller kanske dyker jag upp som gubben i lådan på Millesson en dag. Ha en riktigt härlig helg - vädret ser ju OK ut så här kl 8 med frukostbullarna på gräddning.

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar...jag blir alltid lika glad!